17.3.2021

Esittelyssä Innovation Home

Innovation Homen yhteisö syntyy intohimoisista ihmisistä, heidän palostaan omaa liiketoimintaansa kohtaan ja halustaan auttaa muita. Innovation Home ei ole vain työtila, se on innovatiivinen ja inspiroiva yhteisö, missä saat tukea ja pääset työskentelemään muiden yrittäjien kanssa.

Meille Innovation Homessa parasta on, kun voimme olla kehittämässä Arabia 135 yhteisöllisyyttä sekä kehittää korttelin tapahtumia ja näkyvyyttä. Meille on myös yrityksenä tärkeää, että olemme tätä kautta päässeet osaksi kehittyvää ja mielenkiintoista kiinteistökokonaisuutta ja yhteisöä.

Löydä uusia luovia yhteistyömuotoja

Arabia 135 -korttelissa on paremmat mahdollisuudet olla esillä tapahtumissa, joissa ei tavallisesti olisi mukana, kuten Arabian katufestivaaleilla. Täältä voit löytää uusia luovia yhteistyömuotoja ja projekteja. Arabiassa olet osana suurempaa yhteisöä ja verkostoa.

Investointi yrityksesi tulevaisuuteen

Tärkein tehtävämme on auttaa sinut ja yrityksesi lentoon, siksi meille muuttaminen onkin investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Etsitpä sitten tiimihuonetta, työpistettä avoimesta coworking -tilasta tai kokoustilaa, meiltä Innovation Homesta löydät nämä kaikki.

Innovation Homen yhteystiedot