Kaipaatko synergiaa, joka täydentää energiaasi? Liity luovien tekijöiden joukkoon ja löydä paikkasi yhteisöstä.

Vuokrattavat toimitilat

Lähivuosina Arabia135-korttelista jalostuu ennennäkemätön kaupallisten ja julkisen palveluiden kokonaisuus. Kortteliin rakennetaan upeita tiloja erikokoisille ja -luonteisille toimijoille, esimerkiksi päivittäistavarakaupalle ja design-alan liikkeille. Sijansa löytävät myös ravintolat, oppilaitokset, hotelli ja museo. Tilat muuntuvat ja luovat mahdollisuuksia kasvaa ja verkottua. Asiakkaatkin ovat lähellä, sillä kortteliin rakennetaan runsaasti asuntoja eri ikäpolvien asukkaille.

Haluatko mukaan luovaan yhteisöön?

Lisätietoja vuokrattavista toimitiloista ja korttelin kehityksestä antaa:

Jenni Nivalainen
Asset Manager

0400 242420
jenni.nivalainen@varma.fi

Arabia135
Co-working tilojen esittely: Innovation Home

Sinulla on yritys, meillä on sille koti ja yhteisö!

Etsitpä sitten omaa toimistohuonetta itsellesi tai tiimillesi tai työpistettä avoimesta co-working -tilasta, meiltä Innovation Homelta löydät nämä kaikki. Jos vielä kaipaat työtilojen rinnalle inspiroivaa ja aktiivista yhteisöä, senkin löydät meiltä!

Tärkein tehtävämme on auttaa sinut ja yrityksesi lentoon, siksi meille muuttaminen onkin investointi yrityksesi tulevaisuuteen.

Innovation Home ei ole vain työtila. Se on paikka, missä saat apua ja tukea ja pääset työskentelemään Suomen kovimpien yrittäjien kanssa. Innovation Homen yhteisö muodostuu intohimoisista ihmisistä, heidän palostaan omaa bisnestään kohtaan ja halustaan auttaa muita.

Innovation Homella on Arabia135-korttelissa upeat yhteiset tilat, joita kruunaa ihana yhteinen keittiö, missä voit nauttia lounaasi ja tutustua muihin jäseniin. Kirjastossa voit rentoutua vaikkapa hierontatuolissa.

Lisäksi meillä on 3 neuvottelu- ja kokoustilaa. Kokoustarjoilut hoituvat tarvittaessa toimestamme.

Arabiassa on ilmapiiri, missä saa olla aito oma minä juuri sellaisena kuin on, kaikkine aitoine tunteineen ja tarpeineen. Mistä syntyy aitoja kohtaamisia, paljon naurua ja upeaa yhteistyötä asiakkaiden kesken, syntyy kauppaa aidon ihmisyyden kautta. Vanhan tehdaskortteliin kaunis luova ympäristö herättää historian tarinat uusiin menestyksellisiin yritystarinoihin, herättää luovuuden uusine ideoineen, ne millä rakennetaan uusi huominen eläen sitä jo tänään.

Krista Cliff, Community Manager, Innovation Home

Tutustu lisää co-working-tilaamme:
https://coworkinghome.com/sijainnit/tyotilat-arabia-helsinki/

Innovation Home Arabia
ARABIA 135 -kortteli
Hämeentie 135 A, 1. & 5. kerros
00560 Helsinki
arabia@coworkinghome.com
040 356 1214