Arabianrannassa asutaan tiiviisti ja kaupunkimaisesti moderneissa kerrostaloissa ratikkaradan varrella, mutta samalla luonnonläheisesti meren rannalla. Alueen rakentaminen aloitettiin 2000-luvun taitteen jälkeen, ja asuntokanta edustaa nykyaikaista rakentamista yhteisellä taideteemalla. Kaunista suunnittelua ja taideteoksia näkyy talojen julkisivuissa, porrashuoneissa ja pihoilla.

Varma tarjoaa vuokralle asuntoja kahdessa eri asuintalossa Arabia135-korttelissa osoitteinaan Arabiankatu 4 ja Arabiankatu 8.

Löydät tällä hetkellä vapaat vuokra-asunnot täältä: Arabian vapaat vuokra-asunnot

Arabiankatu 4

Vuonna 2015 valmistunut talo edustaa alueen uudempaa rakennuskantaa. Ylimmistä kerroksista avautuu upea merinäköala. Merenrantaan pääsee muutamassa minuutissa, ja rantapuiston avarissa maisemissa on mahdollista kävellä vaikka Vanhankaupunginkoskelle. Aivan talon nurkalla sijaitsee liikuntapuisto, jossa on mahdollista harrastaa useita lajeja tenniksestä jalkapalloon. Talvisin puistoon jäädytetään luistelukenttä. Päivittäisostokset hoituvat lähellä, Arabiankadulla sijaitsevassa ruokakaupassa tai alle kilometrin päässä Kauppakeskus Arabiassa.

Taloyhtiön yhteiset tilat ovat talosaunat, pesutupa, kerhotila sekä kellarivarastot. Taloyhtiöstä on mahdollista vuokrata myös autopaikka.

Arabiankatu 4

Arabiankatu 8

Vuonna 2016 valmistunut talo edustaa alueen uudempaa rakennuskantaa. 14 kerroksisen rakennuksen ylimmistä kerroksista avautuu upea merinäköala. Meren rantaan pääsee muutamassa minuutissa, ja rantapuiston avarissa maisemissa on mahdollista kävellä vaikka Vanhankaupunginkoskelle. Lähistöllä sijaitsee liikuntapuisto, jossa on mahdollista harrastaa useita lajeja tenniksestä jalkapalloon. Talvisin puistoon jäädytetään luistelukenttä. Päivittäisostokset hoituvat lähellä, Arabiankadulla sijaitsevassa ruokakaupassa tai alle kilometrin päässä Kauppakeskus Arabiassa.

Taloyhtiössä on 65 asuntoa, joissa jokaisessa on oma parveke, vähintään ranskalainen sellainen. Taloyhtiön yhteiset tilat ovat talosaunat, pesutupa, kerhotila sekä kellarivarastot. Rakennukseen ei kuulu omaa sisäpihaa. Taloyhtiöstä on mahdollista vuokrata myös autopaikka.

Arabiankatu 8