Aukioloajat

Katso tarkemmat aukiolot täältä.

Varmistathan ajankohtaiset aukioloajat aina liikkeen omilta sivuilta.

Ota yhteyttä

+358 40 356 1214

arabia@coworkinghome.com

Innovation Homen yhteisö syntyy intohimoisista ihmisistä, heidän palostaan omaa liiketoimintaansa kohtaan ja halustaan auttaa muita. Innovation Home ei ole vain työtila. Se on paikka, missä saat apua sekä tukea ja pääset työskentelemään Suomen kovimpien yrittäjien kanssa.

Osana kehittyvää kiinteistökokonaisuutta ja yhteisöä

Meille Innovation Homessa parasta on, kun voimme olla ilahduttamassa Arabia 135 -yrityksiä korttelin infopisteen kautta tapahtuvalla toiminnalla sekä kehittää korttelin tapahtumia ja näkyvyyttä. Meille on myös yrityksenä tärkeää, että olemme tätä kautta päässeet osaksi kehittyvää ja mielenkiintoista kiinteistökokonaisuutta ja yhteisöä.

Löydä uusia luovia yhteistyömuotoja

Arabia 135 -korttelissa on paremmat mahdollisuudet olla esillä tapahtumissa, joissa ei tavallisesti olisi mukana, kuten Arabian katufestivaaleilla. Täältä voit löytää uusia luovia yhteistyömuotoja ja projekteja. Arabiassa olet osana suurempaa yhteisöä ja verkostoa.

Investointi yrityksesi tulevaisuuteen

Tärkein tehtävämme on auttaa sinut ja yrityksesi lentoon, siksi meille muuttaminen onkin investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Etsitpä sitten omaa toimistohuonetta itsellesi tai tiimillesi tai työpistettä avoimesta co-working -tilasta, meiltä Innovation Homesta löydät nämä kaikki. Jos vielä kaipaat työtilojen rinnalle inspiroivaa ja aktiivista yhteisöä, senkin löydät meiltä!