Aukioloajat

Ma-Pe: 09-17
La-Su: Suljettu

Varmistathan ajankohtaiset aukioloajat aina liikkeen omilta sivuilta.

Ota yhteyttä

+358 40 663 2329
info@helsinkixrcenter.com

Helsinki XR Center (HXRC) on ainutlaatuinen Metropolia AMK:n luovien alojen kampuksen yhteydestä löytyvä virtuaalitodellisuuden keskus, jossa design ja teknologia yhdistyvät uudella tavalla. HXRC on Pohjoismaiden suurin virtuaalitodellisuuskeskus ja tähtää toimijaksi kansainvälisille markkinoille yhteistyökumppanien, monien hankkeiden, tapahtumien, sekä Metropolian muotoilun tutkinto-ohjelmasta löytyvän XR-designin suuntautumisvaihtoehdon kautta.

Ajattele 

Arabia 135 -korttelissa luovien alojen ja uusien teknologioiden kohtaaminen tapahtuu upealla tavalla. Tiloissa toimivat eri käyttäjäryhmät saavat toisistaan synergiaetuja. Urbaani ympäristö tarjoaa varsinkin start upeille kaupallista potentiaalia. Korttelissa on tilaa ajatella.

Kohtaa ja kansainvälisty

Arabia135 -korttelissa on monipuolisia toimijoita, yrityksiä ja yhdistyksiä, se jos jokin luo todellisen kulttuuriympäristön tuntua. Sijainti on fyysisesti todella hieno erilaisille kohtaamisille. Täältä on Helsinki XR Centerin hienoa ponnistaa kansainväliseen ympäristöön. 

Tunne tarinoiden areena

Metropolian Arabian kulttuurikampus on tarinoiden areena. Alueella on vahva, kiehtova ja perinteikäs taideteollinen historia, jota emme myöskään Helsinki XR Centerissä halua unohtaa.

XR Center Helsinki Mira Simsiö