Aukioloajat

Vuokrauspalvelumme on auki arkipäivisin klo 7.30-16.30. Olet aina tervetullut vierailemaan luonamme ja tutustumaan fantastiseen tiimiimme, kalustoomme ja tiloihimme.

Varmistathan ajankohtaiset aukioloajat aina liikkeen omilta sivuilta.

Ota yhteyttä

+358 9 759 4770

rentals@angelfilms.fi

Angel Films on vuonna 1992 perustettu Suomen pitkäikäisin AV-alan kalusto- ja studiovuokraamo. Angel Filmsin studiotiloja löytyy Herttoniemestä Sahaajankadulta sekä vuodesta 2019 lähtien Arabia 135 -korttelista. 

Kansainväliset kriteerit täyttävä studiotilojen lippulaiva hurmaa Arabiassa

Angel Filmsin studiotilat Arabia 135 -korttelissa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Uusitut ja näyttävät tilat ovat sellaisenaan käyttökelpoisia monen toimijan tarpeisiin. Angel Filmsin Arabian tiloja voikin huoletta kutsua suomalaisten studiotilojen lippulaivaksi. 

Arabia 135 -kortteli kehittyy ympärillä voimakkaasti säilyttäen kiinnostavan taideteollisen historiansa. Arabia 135 -kortteli on taiteen, kulttuurin ja viihteen keskittymä, jossa voi järjestää tilaisuuksia laidasta laitaan. 

Tila tuo mahdollisuuden

Angel Filmsin tilat Arabia 135 -korttelissa ovat varustettu viimeisimmän teknologian mukaan AV-toimijoiden tarpeisiin. Tilat on alunperinkin suunniteltu tämänkaltaista käyttöä varten ja Varma on yhteistyössä Angel Filmsin kanssa päivittänyt ne tämän päivän standardeja vastaaviksi. Avarat ja korkeat tilat tuovat valtavasti mahdollisuuksia.

Käytännöllisyys vapauttaa tilaa luovuudelle

Tarvitsitpa sitten ravintoa tai vaikkapa virtuaalitodellisuuden osaajaa, mitä Arabia 135 -korttelista et löydä, sitä et todennäköisesti tarvitse! Angel Filmsin asiakkaat pystyvät hyödyntämään laaja-alaisesti palveluita Arabian korttelissa. Käytännöllisyys vapauttaa tilaa ja energiaa luovuudelle.

Angel Filmsin studio Arabia135